MØT OPP NÅR DU HAR ANLEDNING

Gokart for grupper og par.

Drop-in når det passer deg

Drop-in vil trolig være den mest brukte formen for kjøring ved gokartsenteret.
Drop-in er alle former for kjøring hvor det ikke er bestilt heat på forhånd.

For besøkende ved Sartor Storsenter vil det være aktuelt å komme innom gokartsenteret for å sjekke ut ledige heat. For besøkende som kommer kun for å besøke gokartsenteret, anbefaler vi at man booker heat før man kommer.

Det er fire måter å booke et drop-in heat

Ikon 1-tall

Dersom du er på Sartor Storsenter kan du komme ned til resepsjonen i plan B i Kystbygarasjen. Benytt heisen ved informasjon. Her vil du få informasjon om ledige heat, og vil bli lagt til på første ledige heat. Vi kjører 4 heat pr time, med 10 karter, så det skal ikke ta veldig lang tid før vi har plass til deg på et heat.

Ikon 2-tall

Vi kommer også til å plassere en booking-kiosk ved informasjonen i kjøpesenteret. Her vil du få oversikt over ledige heat, og du kan booke deg inn på det heat som passer best.

Ikon 3-tall

Det vil snart bli tilgjengelig en «Booking» knapp øverst i venstre hjørne på denne siden. Her vil du få oppdatert informasjon om ledige heat de neste dagene, og du kan booke deg inn på ønsket tidspunkt.

Ikon 4-tall

Last ned vår App som heter “RaceFacer”. I app’en vil du kunne registrere din egen profil, og alle heat som kjøres vil følge din bruker. Her kan du også utfordre venner og kjente.