TA MED BEDRIFTEN DIN TIL GOKARTBANEN

Endelig et spennende tilbud til bedrifter og organisasjoner!

Vårt tilbud til bedrifter

Dette tilbudet har vært borte fra regionen i snart ti år nå, og vi opplever begeistringen for at tilbudet nå kommer tilbake.

Vi har lenge sett behovet for flere innendørsaktiviteter for private, organisasjoner og bedrifter i Bergensregionen. Det er en del dager og perioder i løpet av året da det ikke frister å tilby kunder, samarbeidspartnere og ansatte, aktiviteter utendørs. Samtidig registrerte vi at det var mye ledig areal tilgjengelig i det flotte parkeringsanlegget som er anlagt på Straume i Kystbygarasjen rett under Sartor Storsenter.

Vi la tilbudet sammen med behovet, og identifiserte en mulig kobling.
Vi har derfor nå muligheten til å tilby bedriftskunder i regionen et utvalg av pakker som vi håper vil være attraktive tilbud som supplerende aktiviteter for bedriftenes tilbud til sine kunder og ansatte.

Vårt tilbud til bedrifter

Følgende pakkealternativer er tilgjengelig. Det vil selvsagt også være mulig å skreddersy tilbud til din bedrift dersom det er ønsker utover det som er presentert under. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på bedrift@bergengokart.no.

Alle pakkene under kan kombineres med leie av møterom og bespisning.

Vi har 2 stk. møterom med plass til inntil 20 personer. Disse møterommene kan slås sammen til ett stort møterom med plass til inntil 40 personer. Vi kan stille med kaffe, kjeks og frukt under møtet. Ettersom vi er lokalisert i et kjøpesenter med flere gode kjøkken, vil vi ha mulighet til å levere flere alternativer for servering i forbindelse med møter og eventer.

Er det ønskelig med lunsj eller middag, har vi flere gode samarbeidspartnere i kjøpesenteret som vil kunne tilby mat i våre lokaler, eller i egne lokaler. Er det ønskelig å avslutte sesjonen med noe godt i glasset, samarbeider vi med flere serveringssteder som har alle rettigheter. Merk at dette selvsagt må foregå etter at kjøring på banen er avsluttet.

Kom med ønsker! Våre dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere vil strekke seg langt for at dere skal få en vellykket teambuilding med ansatte, eller relasjonsbygging med samarbeidspartnere.

Gå til priser